Извиняваме се. Като извършите възстановяване, можете да възстановите всичко без допълнителни разходи.
Докоснете „Възстановяване (Закупено преди)" на екрана на Премиум пакета. Докато сте купили със същия акаунт в Google, вашите предимства ще бъдат възстановени. Това се отнася не само за еднократната покупка, но и за месечните и годишните планове в рамките на техния срок на валидност, които могат да бъдат възстановени със същия акаунт в Google.
В редки случаи може да не работи. В такъв случай опитайте отново или се свържете с нас чрез бутона „Свържете се с нас" горе вдясно.