Τα μηνιαία και ετήσια πλάνα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να τα ακυρώσετε. Μπορείτε να ακυρώσετε με τα εξής βήματα:
1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Google Play»
2. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ επάνω δεξιά
3. Πατήστε «Πληρωμές και συνδρομές» → «Συνδρομές»
4. Επιλέξτε «Τροχός +» και πατήστε «Ακύρωση συνδρομής»
*Η εφάπαξ αγορά δεν έχει αυτόματη ανανέωση, οπότε δεν χρειάζεται να την ακυρώσετε.