عذرخواهی میکنیم. با انجام بازیابی، میتوانید همه چیز را بدون هزینه اضافی بازیابی کنید.
روی «بازیابی (خریداری شده در گذشته)» در صفحه بسته پریمیوم ضربه بزنید. تا زمانی که با همان حساب Google خریداری کردهاید، مزایای شما بازیابی میشود. این نه تنها برای خرید یکباره، بلکه برای طرحهای ماهانه و سالانه در دوره اعتبارشان نیز صدق میکند، که میتوانند با همان حساب Google بازیابی شوند.
در موارد نادر ممکن است کار نکند. در این صورت، دوباره امتحان کنید یا از طریق دکمه «تماس با ما» در بالا سمت راست با ما تماس بگیرید.