Pahoittelemme. Suorittamalla palautuksen voit palauttaa kaiken ilman lisäkustannuksia.
Napauta ”Palauta (Aiemmin ostettu)” Premium-paketin näytöllä. Niin kauan kuin olet ostanut samalla Google-tilillä, etusi palautetaan. Tämä koskee paitsi kertaostoa myös kuukausi- ja vuositilauksia niiden voimassaoloaikana, ja ne voidaan palauttaa samalla Google-tilillä.
Harvoissa tapauksissa se ei ehkä toimi. Yritä siinä tapauksessa uudelleen tai ota meihin yhteyttä oikeassa yläkulmassa olevalla ”Ota yhteyttä” -painikkeella.