Pelan bulanan dan tahunan diperbaharui secara automatik sehingga anda membatalkannya. Anda boleh membatalkan dengan langkah berikut:
1. Buka aplikasi "Google Play"
2. Ketik ikon profil di kanan atas
3. Ketik "Pembayaran dan langganan" → "Langganan"
4. Pilih "Roulette+" dan ketik "Batalkan langganan"
*Pembelian sekali sahaja tidak mempunyai pembaharuan automatik, jadi anda tidak perlu membatalkannya.