Plany miesięczny i roczny odnawiają się automatycznie, dopóki ich nie anulujesz. Możesz anulować, wykonując następujące kroki:
1. Otwórz aplikację „Google Play"
2. Dotknij ikony profilu w prawym górnym rogu
3. Dotknij „Płatności i subskrypcje" → „Subskrypcje"
4. Wybierz „Wheel+" i dotknij „Anuluj subskrypcję"
*Zakup jednorazowy nie ma automatycznego odnawiania, więc nie trzeba go anulować.