Izvinjavamo se. Izvođenjem vraćanja možete vratiti sve bez dodatnih troškova.
Dodirnite „Obnova (Kupljeno ranije)" na ekranu Premium Paketa. Dok ste kupili sa istim Google nalogom, vaše pogodnosti će biti vraćene. To se odnosi ne samo na jednokratnu kupovinu, već i na mesečne i godišnje planove u okviru njihovog perioda važenja, koji se mogu vratiti sa istim Google nalogom.
U retkim slučajevima možda neće raditi. U tom slučaju pokušajte ponovo ili nas kontaktirajte putem dugmeta „Kontaktirajte nas" u gornjem desnom uglu.