Özür dileriz. Geri yükleme işlemini gerçekleştirerek ek ücret ödemeden geri yükleyebilirsiniz.
Premium Paket ekranındaki "Geri Yükle (Geçmişte Satın Alınanı)"ya dokunun. Aynı Google Hesabıyla satın aldığınız sürece avantajlarınız geri yüklenir. Bu yalnızca tek seferlik satın alma için değil, geçerlilik süreleri içindeki aylık ve yıllık planlar için de geçerlidir; bunlar aynı Google Hesabıyla geri yüklenebilir.
Nadir durumlarda çalışmayabilir. Bu durumda tekrar deneyin veya sağ üstteki "Bize ulaşın" düğmesinden bizimle iletişime geçin.