Omlouváme se. Provedením obnovení můžete vše obnovit bez dalších nákladů.
Klepněte na „Obnovit (Koupeno v minulosti)" na obrazovce Premium Balíčku. Dokud jste nakoupili se stejným účtem Google, vaše výhody budou obnoveny. To platí nejen pro jednorázový nákup, ale také pro měsíční a roční plány v rámci jejich platnosti, které lze obnovit se stejným účtem Google.
Ve vzácných případech to nemusí fungovat. V takovém případě to zkuste znovu nebo nás kontaktujte pomocí tlačítka „Kontaktujte nás" vpravo nahoře.