Měsíční a roční plány se automaticky obnovují, dokud je nezrušíte. Zrušit můžete následujícími kroky:
1. Otevřete aplikaci „Google Play"
2. Klepněte na ikonu profilu vpravo nahoře
3. Klepněte na „Platby a předplatná" → „Předplatná"
4. Vyberte „Kolo +" a klepněte na „Zrušit předplatné"
*Jednorázový nákup nemá automatické obnovování, takže není nutné jej rušit.