Ne cerem scuze. Efectuând restaurarea, poți recupera totul fără costuri suplimentare.
Atinge „Restaurează (Achiziționat anterior)" pe ecranul Pachetului Premium. Atât timp cât ai cumpărat cu același cont Google, avantajele tale vor fi restaurate. Acest lucru se aplică nu doar achiziției unice, ci și planurilor lunar și anual în perioada lor de valabilitate, care pot fi restaurate cu același cont Google.
În cazuri rare, este posibil să nu funcționeze. În acest caz, încearcă din nou sau contactează-ne prin butonul „Contactați-ne" din dreapta sus.