Planurile lunar și anual se reînnoiesc automat până când le anulezi. Poți anula urmând acești pași:
1. Deschide aplicația „Google Play"
2. Atinge pictograma de profil din dreapta sus
3. Atinge „Plăți și abonamente" → „Abonamente"
4. Selectează „Roata +" și atinge „Anulează abonamentul"
*Achiziția unică nu are reînnoire automată, așa că nu este necesar să o anulezi.